Kallt och Friskt som man säger.

Oj så kallt det är ute!
En kortis promenad i solen.




Jag hörde hur en gröngöling satt på stolpe och hackade
men jag såg den inte utan fångade dessa två i stället
på bild.


Lat som jag är så har jag inte
gjort om bilderna innan jag lägger ut dem
så det kanske kan vara lite trögt att få upp
sidan.
I dag är vi lediga hela familjen så
vi skall åka i väg till ett badhus är det
tänkt.
Vi höres.

Kommentarer
Postat av: rosalucia

Håller du på med Modifast ännu? Nu har jag tagit mej i kragen å beställt 2 veckors cambridge-pulver. Nu jäklar!!! Kommer nog i mitten på veckan. Hoppas det är gott!!! Annars blir det Modifast efter 2 veckor...det VET jag ju är gott. Det var bara det att jag blev så hungrig av det...har inte du varit det???

Spännande ska det bli...

Ha en skön söndagkväll!!!

2009-02-22 @ 20:36:06
URL: http://rosalucia.bloggagratis.se
Postat av: Mamma Mia

Hallojsan

Blev du hungrig av Modifast? Var det längesedan du åt det? Förut så åt man bara tre påsar men nu äter man fyra. blir man hungrig undertiden så kan man ta en till påse. För mig är det viktigt att jag äter precis var fjärde timme. Inte dra ut på det.

Men fungerar det med cambridge så är det ju bra. Cambridge ligger på ca 500 kalorier och Modifast 800 kalorier. visst har jag blirvit sugen ibland coh då har jag ätit några ostskivor. Men den första tiden med moodifast åt jag inget utöver.

Jag har i två veckors tid ätit lite vanlig mateftersom jag var rätt trött på att pulvra. Jag kommer i alla mina kläder så motivationen behöver flyttas fram nu. Jag har ävern varit sugen på att äta och känna smaker så det var bra med ett avbrott.

Men nu skall jag köra 20 dagar till på helfart. Så skall jag utvärdera igen. Men det är bara att bestämma sig för att börja så kommer det att funka. I slutet av Mars så har vi födelsedagar att fira. Fram till dess så pulvrar jag. Lycka till med starten. Du kommer att fixa det galant. När suget kommer eller när du är hungrig, ta en kortis promenad så skingrar du tankarna en stund från mat. Jag tycker det funkar fär mig i alla fall. eftersom maken oftast nu lagar maten till övriga familjemedlemmar så brukar jag göra nåpgot annat under tiden. Gå en promenad eller fixa med tvätten.

Lycka till kram från Mia

2009-02-23 @ 08:01:29
Postat av: emma

Har svarat på dina frågor om min operation..



http://reumatiker.blogspot.com/2009/01/bakslag.html

2009-02-26 @ 11:42:03
URL: http://reumatiker.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0